Palatinus Boutique Hotel a múlt és a jövő találkozása

Palatinus Boutique Hotel a múlt és a jövő találkozása

Egyedi, jövőtudatos, extravagáns. Így lehetne pár szóban bemutatni a Pécs szívében újjászületett szállodát. A korábban Aranyhajóként ismert épület elhagyta fogadó jellegét, mára, a teljes körű felújításnak köszönhetően, a modern elegancia jegyében él tovább.

A Palatinus Boutique Hotel több mint egy belvárosi szálloda. Sokkal inkább olyan igényes, innovatív, környezettudatos miliő, mely a múlt értékeit ötvözi a jövő technológiájával. A végeredmény pedig egy testet-lelket felfrissítő, pezsgő hangulatú, élményekkel teli világ.

 

Mitől olyan különleges a hotel?

A Boutique hotelek jellegzetessége, hogy a város központjában helyezkednek el, viszonylag kis alapterületen. A modern, dizájnos kivitelezéshez barátságos hangulat társul. A Palatinus Boutique Hotel esetében, mindezek mellett, a műemléki épület sajátosságai teszik még egyedibbé a környezetet.

A szálloda kialakításánál kiemelt figyelmet kapott a frissítő alvás kényelme, hogy a vendégek maximálisan ki tudják pihenni magunkat. Ennek érdekében kerültek a szobákba a magas minőségű ágy matracok, prémium textilek és szövetek. Minden vendég nagy örömére, hiszen tudjuk, hogy a kikapcsolódás az alvással együtt lesz igazán teljes.

Mivel a jó nap kiadós reggelivel kezdődik, ennek is megadják a módját a szállodában. A tartalmas brunch fogások elkészítésekor előtérbe kerülnek a helyi termelőktől származó
szezonális zöldségek és gyümölcsök is. A hagyományostól eltérően mindezt olyan különleges
szervírozásban tálalják, ami garantáltan élménnyé teszi az étkezést, és az ünnepi reggelik hangulatát idézi.

A belváros magával ragadó pezsgése

A Palatinus Boutique Hotel karnyújtásnyira a város főterétől található, ami nagyban meghatározza a jellegét. Jó választás azoknak, akik kedvelik a pörgést és a nyüzsgő sétálóutcák forgatagát.

Mit jelent a jövőtudatos szemlélet?

Az illatszerek és a takarítószerek tekintetében szintén nem ismert a kompromisszum. A fürdőszobákban natúr-kozmetikumokból összeállított pipere termékek várják a vendégeket. A takarítás során pedig ökotudatos tisztítószerek kerülnek felhasználásra, így az újrahasznosított anyagok alkalmazásával bolygónk védelme is kiemelt hangsúlyt kap.

Színvonalas, trendi szobák, a mai kor igényeihez szabva

A hotelben 29 szoba áll rendelkezésre, három kategóriában. A prémium felszereltség, a design bútorok és az egyedi stílus mindegyikben adott, ráadásul maximális komfort gondoskodik a tökéletes harmóniáról és a pihentető élményekről.

Pécs a változatos programok városa. Mindig tartogat felfedezni valót a turisták, kirándulók vagy épp az átutazó üzletemberek számára. A Palatinus Boutique Hotel ideális kiindulási pont minden Pécsre látogató számára.

Close