Élvezd az egyedülálló Brunch & Bar élményt a Palatinus Boutique Hotelben!

Élvezd az egyedülálló Brunch & Bar élményt a Palatinus Boutique Hotelben!

Üdítő élmények, frissítő kávépillanatok és egyedi ízharmónia vár Téged is ott, ahol az elegancia és a vendégszeretet találkozik.
Töltődj fel a Te is a kikapcsolódás garantált élményével a belváros szívében! A Brunch & Bar tökéletesen alkalmas üzleti reggelik vagy baráti beszélgetések helyszíneként is. Várunk szeretettel Pécs központjában!

Miért érdemes ellátogatni hozzánk?

Exkluzív környezet

A Brunch & Bar magával ragadó környezetével és figyelmes kiszolgálásával egyedülálló élményt teremt. Érezd magad különlegesnek az elegáns miliőben, ahol a múlt és a jövő harmóniáját is átélheted közben.

Prémium minőségű kávé

Ahol a kávé és a jó társaság találkozik, ott a kikapcsolódás garantált. Dőlj hátra és élvezd nálunk a teljességet!

Frissen őrölt, minőségi kávéink a kávérajongók számára valódi ízbomba lesz. Élvezd kávékülönlegességeinket, és engedd, hogy az inspiráló környezet magával ragadjon.

Á la carte reggeli

Indítsd jól a napot egyedi és változatos reggelinkkel. Ébredj a helyi ízek harmóniájával. Válaszd a hangulatodnak megfelelő fogást. A friss, szezonális alapanyagokból készült reggelinkkel a napod energiával és lendülettel teli lesz.

Kézműves sütemények

Add át magad egy kis édes boldogságnak! Kóstold meg kézműves süteményeinket, és élvezd a finom pillanatokat!

Bistró ételek

Bisztrókonyhánk trendi, fantáziadús, mégis házias. Ráérős napokon pont jól jön egy olyan fogás, ami a nemes egyszerűségével megkoronázza a napot.

Kóstold meg válogatott minőségi alapanyagokból készült ételeinket, amelyek az ízek harmóniáját hozzák el az asztalodra.

Kiknek ajánljuk?

A Brunch & Bar mindenki számára nyitott:

Szállóvendégeknek

Ha nálunk foglaltál szállást, ne hagyd ki a Brunch & Bar élményét! Kezdd a napodat egy finom reggelivel velünk és koronázd meg a nap végén egy finom itallal a bárban.

Betérő látogatóknak

Nem kell szállóvendégnek lenned ahhoz, hogy élvezhesd a Brunch & Bar különlegességeit. Bármikor örömmel látunk a Brunch & Barban. Érezd jól magad egy kávéval vagy egy finom fogással, és közben élvezd az exkluzív környezetet. Ha nyitott vagy egy ízletes kikapcsolódásra, várunk szeretettel hétfőtől csütörtökig 7:00-23:00 között, péntektől szombatig pedig 7:00-1:00 között.

Gyere el, fedezd fel velünk a Brunch & Bar különleges és egyedülálló élményét!

Close