Szolgáltatásaink
vendégeink kényelméért

Szolgáltatásaink
vendégeink kényelméért

SZÁLLODA

Általános
szállodai szolgáltatások

AUTÓBÉRLÉS, TAXI, TRANSZFER

Gépkocsi bérlési, taxirendelési vagy transzfer igény esetén kérjük, fordulj recepciós kollégáinkhoz.

ÁGYNEMŰ

Vendégeink részére fejenként két párnát és négyévszakos takarót biztosítunk. Extra párna (különböző típusú és töltetű) vagy takaró igényedet, kérjük, jelezd a recepción.

Az ágyneműket hetente kétszer automatikusan cseréljük vagy kérésre naponta tiszta ágyneműt húzunk. Kérjük amennyiben hosszabb tartózkodás esetén sem tartasz igényt ágynemű cserére, jelezd a recepción.

CIPŐTISZTÍTÁS

A hallban cipőtisztító- és fényező automata található. Amennyiben egyéb cipőtisztító eszközre van szükséged, kérjük, fordulj a recepcióhoz.

CSOMAGHORDÁS

Kérjük csomaghordási igényedet jelezd a szálloda recepcióján.

DOHÁNYZÁS

A szálloda teljes területén (így a szobákhoz tartozó erkélyeken is) tilos a dohányzás. Kérjük, kizárólag a dohányzásra kijelölt helyen dohányozz!

ÉBRESZTŐSZOLGÁLAT

Ébresztés a szállodai recepción kérhető, vagy a tv-csatorna menüjében leírtak alapján a tv-készüléken beállítható.

ELEKTROMOS ÁRAM

Az elektromos aljzatok az európai szabványnak megfelelőek (230 V/50 Hz). Átalakítót igény szerint a recepción tudunk biztosítani.

Vendégeink kérésére elektromos eszközök töltéséhez mobil töltőeszközöket a recepción biztosítunk.

ELUTAZÁS IDŐPONTJA

Kérjük, hogy az elutazás napján 10 óráig szíveskedj a szobát elhagyni. Amennyiben tovább maradnál, kérjük fordulj a recepcióhoz!

ESERNYŐ

Korlátozott számban díjtalanul kölcsönözhető a recepción.

HÁZIÁLLATOK

Háziállattal érkező vendégeinknek pótdíjat számítunk fel. Kérjük kedvenceidet ne vidd a vendéglátás területére, és szíveskedj a recepciót értesíteni a takarítás lehetséges időpontjáról.

HITELKÁRTYÁK

Szállodánkban a következő készpénzmentes fizetési eszközök érhetők el: VISA, Eurocard/Mastercard, American Express, SZÉP kártya (OTP, MKB ÉS K&H Bank).

INTERNET

A szálloda egész területén ingyenes wifi internet szolgáltatás érhető el. A szobákban biztonságos vezetékes internet kapcsolat is elérhető. Igény esetén kábel a szálloda recepcióján kérhető.

KLIMATIZÁLÁS

Szobáink egyénileg beállítható légkondicionálóval felszereltek. Felmerülő kérdés esetén fordulj a recepcióhoz. Kérjük, az ablakokat tartsd zárva a klíma berendezés használata közben.

NYOMTATÁS

Vendégeink részére diszkrét és biztonságos nyomtatási lehetőséget biztosítunk a szálloda halljában. Kérjük, érdeklődj a recepción.

VARRÓKÉSZLET

Amennyiben varrókészletre van szükséged, kérjük, fordulj a recepcióhoz.

GÉPJÁRMŰVEK

Parkolás és autótöltés

PARKOLÁS

Vendégeink térítés ellenében vehetik igénybe mélygarázsunk szolgáltatásait. A recepción érvényesített parkolókártyáddal ki- és behajthatsz teljes tartózkodásod alatt, az elutazás napján 12:00 óráig.

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉS

Szállodánk garázsában elektromos töltőállomás áll rendelkezésre, parkolási szoláltatást igénybe vevő vendégeink részére térítésmentesen.

Biztonság

CSOMAGMEGŐRZÉS

Érkező és távozó vendégeink részére a csomagok megőrzését biztonságos, zárt helyiségben biztosítjuk. Kérjük, igény esetén fordulj a recepcióhoz.

ÉRTÉKTÁRGYAK, PÉNZ

Kérjük értékeidet a szobában található, kifejezetten értékmegőrzésre szolgáló, számkóddal, mágneskártyával zárható széfben tárold, mert csak az ott elhelyezett értékekért vállalunk felelősséget.

Pipere szolgáltatások

FÜRDŐSZOBAI BEKÉSZÍTÉSEK

Vendégeink részére a szobákban törülközőt, fürdőlepedőt, kád kilépőt, szappant, tusfürdőt, sampont, papír kozmetikai kendőt biztosítunk.

Fürdőköpeny, papucs, egyszer használatos fogkefe, fogkrém, borotva, fürdőszobai szék a recepción igényelhető.

Gyerekbarát szolgáltatások

Gyerekágy és babakád

Gyerekágy és babakád a gondnoknőtől vagy a recepción igényelhető. Etetőszék a reggelizőben és a kávézóban található.

Étel-ital kínálat

REGGELI

A szálloda reggelizőjében vehető igénybe 7:00 – 10:00 óráig.

KÁVÉFŐZŐ

Minden szobában kapszulás kávégép és prémium minőségű Costa kávé gondoskodik a kávérajongók tökéletes kényeztetéséről.

KÁVÉZÓ ÉS BÁR

Szállodánk kávézójában helyi termékekre épülő bisztró ételek, kézműves sütemények, monodesszertek, minőségi kávé és italok fogyaszthatóak minden nap 07:00 és 23:00 óra között.

MINIBÁR

A szobákban elhelyezett minibárban térítés ellenében biztosítunk italokat és snackeket.

SZOBASZERVÍZ

A szálloda kávézó/bárjának nyitvatartási idejében vehető igénybe. Kérjük tekintsd meg szobaszervíz kínálatunkat és rendelés esetén hívd a recepciót.

Kikapcsolódás

OLVASÓSZOBA

Szállodánk 2. emeletén olvasószoba áll vendégeink rendelkezésére.

PROGRAMOK

Aktuális turisztikai és kulturális programokról kérjük érdeklődj recepciós kollégáinknál.

Takarítási szolgáltatások

TAKARÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

A napi takarítást 7:00-15:00 óra között végezzük. Amennyiben az adott napon más időpontban, vagy egyáltalán nem kérsz takarítást, illetve amennyiben extra takarításra van szükséged, kérjük fordulj a gondnoknőhöz.

Amennyiben szobádban műszaki hibát észlelsz, kérjük értesítsd a szállodai recepciót.

MOSÁS, VASALÁS

Hétfőtől péntekig 7:00-15:00 óráig. Amennyiben a tisztítandó ruhát adott napon 09:00 óráig leadod, a tisztítást még aznap elvégezzük. Vegytisztítást, száraz tisztítást 1 napos határidővel vállalunk. Kérjük, igényedet jelezd a recepción.

Close